Estat de les 22+22 millores del Turó de la Font de la Guatlla

Com sabeu, tant el 2016 com el 2017, vam presentar una sèrie de millores urgents a realitzar a l’entorn del Turó.

Podeu veure els documents aquí: 2016 / 2017.

Moltes d’aquestes mesures s’han portat a terme, altres han estat rebutjades, i altres segueixen el seu curs fins l’aprovació. De tota manera, avui volem fer un repàs de les mesures que estàn aprovades i o bé no s’han portat encara a terme, o bé cal dotar-les d’una periodicitat necessària.

Per aquest motiu, vam presentar el següent document a la passada reunió de la Comissió de Seguiment de la Font de la Guatlla, realitzada el passat dimecres 31 de maig.

En aquesta reunió, vam presentar el següent document, on resumim les nostres opinions. El podeu veure a la imatge o descarregar en PDF fent click aquí.

***

Fem copy-paste del document aquí també per una millor lectura:

ESTAT DE LES 22 MESURES 2016 I 2017 #SALVEMELTURÓ

Mesures 2016

Volem fer incidència sobre tres de les mesures, inicialment aprovades:

  • Mesura 1: Rehabilitar la font d’aigua situada a la confluència dels carrers Dàlia amb Gessamí, a tocar de la parada del Bus Turístic davant del Poble Espanyol. La font segueix sense ús. Aquesta mesura va ser aprovada al desembre i tenia data d’execució immediata. Actualment encara no s’ha realitzat cap actuació. Sol·licitem la seva immediata rehabilitació.
  • Mesura 2: Convertir les places d’aparcament del Carrer de la Dàlia en Àrea Verda. A finals de 2016, va ser una millora aprovada pel districte però posteriorment va ser rebutjada per a B:SM. En conseqüència, sol·licitem el tot el recolzament possible a la nostra carta de protesta contra la resolució d’aquesta empresa municipal. Aquesta petició creiem que beneficia a tots els veïns i veïnes del barri Font de la Guatlla.
  • Mesura 18: Neteja i millora dels terrenys que hi ha entre el Carrer del Gessamí, el parc infantil i els horts urbans. Un espai abandonat totalment des que es van enderrocar els antics habitatges del Turó. Aquesta va ser una mesura realitzada però que cal fer periòdicament. Ara s’ha acceptat tornar a realitzar-la puntualment, però sol·licitem la seva realització periòdica.

 

Mesures 2017

Volem fer incidència sobre la següent mesura ja realitzada:

  • Mesura 8: Poda i millora de la conservació de l’arbre (figuera) del solar carrer Gessamí. Aquesta feina es va fer d’una manera totalment deficient. S’ha acceptat tornar a acabar la feina, però sol·licitem una inspecció periòdica per tal d’adequar l’arbre i evitar la perillositat. Així mateix, sol·licitem la neteja i adequació periòdica de tot el solar on està l’esmentada figuera.

Ben cordialment,
Associació d’Afectats pel PERI del Turó de la Font de la Guatlla – Salvem el Turó

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s