Resum Assemblea Oberta #SalvemElTuró

Avui diumenge 19 de febrer hem celebrat l’Assemblea Oberta de #SalvemElTuró. Han assistit una cinqüentena de veïns i veïnes en el que ha estat un èxit de convocatòria. També han assistit a l’Assemblea Lluís Maté (President de l’AVV de Font de la Guatlla) i Carles Rodríguez, els dos representants designats per la Comissió de Seguiment del Consell de Barri de la Font de la Guatlla per representar el veïnat a les taules de treball sobre el Turó. L’Assemblea s’ha realitzat a la seu de l’Esplai Turons que amablement ens han cedit el seu espai.

assemblea-turo-1

L’Assemblea ha repassat l’actualitat de l’Associació durant els últims mesos. En primer lloc s’ha posat de manifest l’excepcionalitat del moment, la oportunitat històrica i s’ha demanat més col·laboració de veïns i veïnes en el dia a dia de l’Associació.

assemblea-turo-2

Posteriorment s’ha repassat l’estat de les 22 mesures que es van presentar l’any 2016, on hem vist com 17 de les mesures van ser aprovades i o bé s’han realitzat o bé estan en procés. El resum actual són del total de 22 mesures:

  • 11 realitzades
  • 2 pendents de realització
  • 4 en procés
  • 5 rebutjades

A continuació s’ha fet un repàs de les activitats de l’Associació en la seva vessant política i mediàtica (relació amb Mitjans de Comunicació). I després s’ha presentat el nostre equip tècnic format per Lisa Marrani i per Joan Fortuny amb el recolzament de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona que ha explicat l’estratègia a seguir a nivel tècnic.

assemblea-tecnics

Per acabar hem realitzat una dinàmica participativa on els veïns i veïnes han pogut aportar les seves idees per tal d’elaborar el nou dossier de 22 mesures urgents a adoptar al Turó per l’any 2017 que realitzarem properament. La dinàmica ha consistit en un brainstorming participatiu. Tothom ha pogut dir la seva i s’han recollit totes les mesures en unes pissarres separades en tres temes (espai públic, accessibilitat i seguretat). Podeu veure el resultat aquí: 1, 2, 3, 4.

L’Assemblea ha acabat amb un pica-pica veïnal. Creiem que l’Assemblea ha estat un èxit i ens encoratja per seguir lluitant pel Turó. Creiem que es pot, i no pararem fins que #SalvemElTuró!

 

2 comentarios en “Resum Assemblea Oberta #SalvemElTuró”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s