Visita d’Alfred Bosch i altres regidors d’ERC Barcelona

El passat dia 6 de setembre, cap a les 18h, l’Associació d’Afectats pel Peri del Turó de la Font de la Guatlla ens vam reunir amb els representats del districte i l’Ajuntament d’ERC. Va visitar-nos el cap de llista Alfred Bosch, molt ben acompanyat. D’una banda van venir els també regidors de l’Ajuntament Montse Benedí i Jordi Coronas. I d’altra banda els consellers del Districte Marta Alonso i Jordi Fexas. Acompanyant-los tambié venia en Josep Maria Boronat, tècnic d’urbanisme del Grup Municipal d’ERC.

Vam fer-los partíceps i van prendre consciència de la problemàtica que patim les veïnes i veïns del Turó des de fa quaranta anys, tot fent la volta pels carrers d’aquest petit racó de Barcelona. Durant el passeig, van poder comprobar amb els seus propis ulls què significa viure en un barri on la ínfima inversió municipal hi ha deixat petjada. L’abandonament i el silenci administratiu han forçat el deteriorament d’un tros d’història encara viu de la ciutat de Barcelona, on la diversitat és una de les principals característiques.

erc barcelona

Un cop acaba la ja més que tradicional volta de reconeixement, vam mantenir una reunió al local que ara habita l’Esplai Turons, al carrer Hortènsia. Allí, ens van oferir la seva ajuda per tot el que calgués, la qual es va concretar en la formulació d’un prec al plenari del Districte per a netejar, desratitzar i vallar la casa derruïda que abans era al carrer Hortènsia, habitatge actual de males herbes, brutícia i rates.

Des de l’Associció d’Afectats pel PERI del Turó de la Font de la Guatlla vam percebre molt positivament l’actitud i respostes que vam rebre per part dels representants municipals.

Per acabar, us deixem amb la ja tradicional #TuróPregunta, on Alfred Bosch va respondre molt contundentment a la pregunta habitual: “quina creus que hauria de ser la solució pel Turó?“:

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s