Consell de Barri de Font de la Guatlla

El passat dia 6 de febrer, a les 19 hores, alguns membres de l’Associació d’Afectats pel PERI del Turó de la Font de la Guatlla vam assistir al Consell de Barri de Font de la Guatlla, el qual va tenir lloc al Centre Cívic Font de la Guatlla on es van tractar diverses problemàtiques i temes com ara els que aquí us deixem.
consel barri 6 juny 2016
Els principals temes que es van tractar van ser: l’elecció del representat d’entitats al Consell Ciutadà, conclusions de la Taula de Mobilitat, Espai “la Pergola” i un dels punts calents que més ens afecta a les veïnes i veïns del Turó, com a la contaminació acústica que patim per a activitats del Poble Espanyol, Maria Cristina, Fonts, curses que fan que es talli el trànsit i accessos als nostres carrers…
I és clar, el tema que més ens afecta a totes: el PERI que des de fa quaranta anys afecta el Turó.
Per altra banda, aquesta reunió es va donar la benvinguda a Laura Pérez Castaño (nova Regidora del districte Sants Montjuïc), la qual ens va prometre seure amb totes les parts, (Salvem el Turó!, l’Associació de veïns de font de la Guatlla i altres parts implicades), en breu per a crear una taula de treball operativa i tractar el tema del Turó per així solucionar aquest conflicte en aquesta legislatura. Esperem que sigui així.
Celebrem també la primera d’arranjament del sostre i les humitats del local de l’Esplai Turons (de titolaritat municipal), abans que acabi l’any 2016.
Des de Salvem el Turó! vam sortir molt contents d’aquesta reunió on se’ns va escoltar i prometre reunions per a buscar solucions en breu. Seguim, que #SalvemElTuró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s