Ens presentem a la Comissió de Seguiment del barri

Ahir dia 27 de juny de 2016, l’Associació d’Afectats pel PERI del turó de la Font de la Guatlla, més coneguda com a Salvem el Turó!, ens vam presentar a la Comissió de Seguiment que va tenir lloc a l’Associació de veïns de la Font de la Guatlla.

L’ordre del dia incloïa un punt que fa referència a la problemàtica del Turó, fet que celebrem. Així mateix, la Comissió de Seguiment també tenia un grup de treball sobre el Turó. Val a dir que els grups de treball sembla que no haguessin avançat gaire, donat que cap d’ells s’havia reunit per a tractar els respectius temes des de fa com a mínim 4 mesos, fet que es va estar discutint durant una hora aproximadament.

A més a més, vam demanar una reunió formal, previ enviament de carta per correu electrònic, amb l’Associació de Veïns de Font de la Guatlla, per tal d’explicar-los la feina feta i els nostres objectius de manera més extensa. El president de la mateixa ens va dir que en quan estudiessin el tema, ens dirien alguna cosa. Per acabar, vam repartir el dossier de millores que ha elaborat Salvem el Turó!

Carta de reunió: AVV – Turó de Font de la Guatlla

IMG_20160627_205446

L’ordre del dia de la Comissió de Seguiment va ser la següent:

  1. Turó de la Font de la Guatlla. On vam poder explicar resumidament què hem fet Salvem el Turó! fins a dia d’avui, quins són els nostres objectius i perquè volem que es dinifiqui el barri i es desafectin les vivendes. També, vam pronunciar-nos en la importància de remar totes les veïnes i veïns en la mateixa direcció. El conseller Deusedes ens va comunicar que 8 dels 13 punts del dossier de millores que Salvem el Turó! vam presentar-los es duran a terme (estan aprovats tècnicament i econòmica), però encara sense data.
  2. Dàlia 14 (rates, porta, Conveni…). Va quedar clar que els infants i joves del barri no poden continuar en un local municipal que estigui en condicions tant lamentables.
  3. La pèrgola. Es va aportar una proposta per omplir de color la pared que ara queda a l’aire.
  4. Mobilitat.
  5. Activitats molestes per so del Poble Espanyol. Aquí va haver-hi molta ebullició. Les veïnes i veïns estem cansades no només del so, que segons on es eixordador, sinó també de la mala gestió que el mateix Poble Espanyol i les empreses que el lloguen per a fer-hi events duen a terme.
  6. Altres informacions: camí escolar, Pla Buits, etc. Aquest punt el vam deixar per al proper Consell de Barri, que tindrà lloc el dia 5 de juliol.

En resum, va ser una reunió de contacte on van quedar clars els objectius de Salvem El Turó! No obstant, pensen que hem de seguir lluitant perquè el Turó de la Font de la Guatlla passi a ser un espai més del barri on totes les persones puguem passar-ho bé i disfrutar de la història de la ciutat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s