Assemblea general de l’Associació d’Afectats pel PERI

Ahir diumenge 26 de juny, cap els volts de les set de la tarda, l’Associació d’Afectats vam celebrar una Assemblea general de veïnes i veïns del Turó de la Font de la Guatlla. Vam creure urgent i necessari convocar-la, donades les últimes reunions amb la nova consellera del Districte, Laura Pérez, de Barcelona en Comú.

IMG-20160626-WA0012

Vam explicar els grups de treball que hem engegat fins al moment i el funcionament i dinàmica de cada un d’ells, a més a més de tota la feina que l’Associació d’Afectats ha fet fins a dia d’avui. Per altra banda, també vam explicar quines serien les següents accions o passos a fer, cara l’estiu i el curs vinent, tant pel que fa a una futura mesa de negociacions on totes les parts (ajuntament, tècnics, urbanistes, afectades i veïnes, per citar-ne algunes) tindríem representació i veu, com pel que es refereix a visibilització del problema, per exemple.

Les veïnes i veïns, tant de la tercera fase que quedem dempeus com del barri, que van assistir es van mostrar positius i satisfets, i tots i totes vam participar activament en l’assemblea fent preguntes i aportant valoracions i informació valuosa que cal tenir en compte.

Així doncs, seguim treballant en col·lectiu i de manera cooperativa per a aconseguir els objectius que totes compartim: desafectar les viviendes, aconseguir la dignificació del barri i poder viure en un indret molt singular del qual poguem sentir-nos-en molt orgulloses, no només les persones que hi vivim o en fem ús més asíduament, sino tothom que viu a Barcelona.

Fins al final, #SalvemElTuró !

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s