Xavier Trias visita el Turó

El passat dilluns 20 de juny ens va venir a visitar al Turó part del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona. Ens van visitar l’ex-alcalde Xavier Trias i dos Regidors més: Joaquim Forn i l’ex-regidor del Districte de Sants Montuïc, Jordi Martí.

També van acompanyar-nos en la visita tres dels quatre Consellers de Districte del grup de CiU: en Lluís Sergi Sarri (ex-Conseller Tècnic de Sants-Montjuïc), en Carles Domingo, i la Georgina Lázaro (que ja ens havia visitat abans).

No és habitual la presència de tantes personalitats rellevants de l’Ajuntament al Turó, així que en aquesta ocasió, molts dels veïns i veïnes del Turó van participar activament en la passejada, fet que es va traduir en gairebé una vintena persones que vam fer-los explicacions i reivindicacions.

Vam fer la passejada habitual pels carrers del Turó i, en acabar, vam tenir l’oportunitat de reunir-nos a les instal·lacions de l’Esplai Turons per poder veure sobre plànol la zona i debatre sobre les possibles solucions.

trias turo

selfie

Durant la reunió vam constatar altre vegada un missatge que se’ns ha repetit molt: estem davant d’un problema de difícil solució. En som conscients i volem treballar conjuntament amb l’Ajuntament (govern i oposició) per tal de trobar solucions.

Per la seva part, l’ex-alcalde Trias, en nom dels altres representants de CiU, va assolir dos compromisos que per a nosaltres resulten molt importants: d’una banda no fer de la qüestió del Turó una qüestió partidista de la que treure rèdit en la lògica parlamentaria de l’Ajuntament i, de l’altra banda, es va comprometre en ajudar-nos a aconseguir els nostres objectius: salvar el Turó, desafectar les vivendes, dignificar el barri, fer del Turó un espai del que qualsevol barceloní o barcelonina se’n pugui sentir orgullós.

Com no podia ser d’altra manera, vam sotmetre a l’ex-alcalde Trias a la ja habitual #TuróPregunta, i en vam obtenir una resposta clara i reveladora:

Grup de CiU, ara toca complir! Ajudeu-nos i #SalvemElTuró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s