El Punt Avui s’interessa pel cas del Turó de la Font de la Guatlla

El passat dijous 16 de juny ens va venir a visitiar la Laura Sayavera, periodista del diari El Punt Avui.

La periodista ens va contactar via Twitter amb l’objectiu de publicar un article sobre el cas i la problemàtica que afecta el Turó de la Font de la Guatlla des de l’any 1976. Des de l’Associació d’Afectats pel PERI del Turó de la Font de la Guatlla agraïm l’interès mediàtic i la difusió de la nostra situació.

Com ja és tradició, vam iniciar la passejada pels carrers del nostre petit trosset de barri per la masia de Can Cervera, seguint pel carrer de la Guatlla, i continuant per la resta de carrers que conformen el Turó.

Laura Sayavera anava prenent nota de tot, a pesar que no podia acabar de creure el que estava veient: l’estat dels accessos, l’asfaltat, la pavimentació de les rampes, la falta de paperes i contenidors de reciclatge, les males herbes, la falta de fonts, entre d’altres. Laura ens va fer moltes preguntes i conforme li responíem la seva cara anava canviant, donat que podia comprobar per ella mateixa i in situ tot allò que dèiem.

Li vam explicar que la desafectació de les nostres vivendes ha d’anar acompanyada de les millores que el barri tant urgentment necessita. El Turó és part de la memòria col·lectiva de la ciutat de Barcelona, i pensem que la ciutat mereix saber-la i recordar-la, per això defensem la rehabilitació, potenciació i per tant, la integració del Turó com a sistema urbanístic dins la ciutat de Barcelona, tot mantenint-lo; per això lluitem, per a que no desaparegui, per a que no ens convertim en un bloc gris més dins aquesta ciutat.

Per últim, reiterem l’agraïment per l’interès i esperem que aquest article doni a conèixer una miqueta més el cas del Turó i ens ajudi en les nostres reivindicacions i lluita. L’article encara no s’ha publicat, però quan es publiqui ens en farem ressò en aquest mateix espai.

Per terra, mar i aire; per ràdio, diaris i televisió: #SalvemElTuró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s