Visita de regidors del PSC Barcelona al Turó

El passat dimarts dia 14 ens van visitar al Turó dos regidors de l’Ajuntament de Barcelona que, a més, des de fa poc, formen part del govern de la ciutat.

Tots els Regidors i Regidores tenen molts càrrecs, així que tot i que és possible que ens oblidem algún, intentarem citar els més importants. Ens van visitar:

Montserrat Ballarín, Presidenta del Districte de Sants-Montjuïc, Regidora de Comerç i Mercats i Regidora del Districte de l’Eixample.

Daniel Mòdol, Regidor d’Arquitectura, Paisatge Urbà i Patrimoni, President de la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i Regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

WhatsApp-Image-20160615

Els dos van venir molt ben acompanyats, d’una banda per Albert Deusedes, nou Conseller de Barri de Font de la Guatlla; i d’altra banda, dues persones més: la Mari Fernández, cap de gabinet de Mòdol i David Martínez, tècnic del Grup Municipal Socialista.

Així doncs, acompanyats per personalitats veritablement referents dins el govern de la Ciutat i per la problemàtica que ens afecta, vam començar la nostra passejada habitual pels carrers del Turó.

Com sempre, vam constatar l’estat d’abandonament generalitzat que el Turó pateix. Els regidors socialistes i el Conseller de Barri es van comprometre a posar en marxa les mesures correctives urgents recollides al document que vam preparar des de l’Associació d’Afectats. 13 de les 22 mesures són les que els socialistes es comprometen a efectuar, inclosa l’escala mecànica que tots els veïns i veïnes desitgem que es construeixi abans que sigui massa tard.

Després de la visita, vam tenir la oportunitat de seure a les instal·lacions de l’Esplai Turons, on vam poder veure detalladament sobre plànol l’àrea afectada pel PERI. Daniel Mòdol va explicar-nos la seva visió del problema, des de la seva posició ambivalent de polític i de tècnic.

WhatsApp-Image-20160614

Va dir-nos algunes coses que ja sabíem: estem davant un conflicte de molt difícil resolució. Som conscients que és així. La fórmula tècnica no és ni serà senzilla, tenim els problemes afegits de que és un procés que ja està en marxa, i la zona verda. No obstant això, tenim forces i ganes per trobar una solució lògica a aquest problema que dura ja 40 anys.

Els Regidors socialistes es van comprometre a seguir avançant en la recerca de solucions tècnicament possibles pel Turó, tot respectant la opinió dels veïns i veïnes afectades. Properament, ens reunirem amb ells i amb la Regidoria d’Urbanisme per a seguir aproximant-nos a l’objectiu, que no és un altre que que #SalvemElTuró.

I aprofitant l’avinentesa i com no podria ser d’altra manera, vam sotmetre els dos càrrecs directament implicats a la ja habitual #TuróPregunta.

Va respondre l’Albert Deusedes, Conseller de Barri de Font de la Guatlla: Quina creus que ha de ser la solució pel Turó?

I també va respondre la Montserrat Ballarín, Presidenta del Districte de Sants-Montjuïc:

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s