Trobada amb María José Lecha, cap de llista de la CUP-Barcelona

Aquest dimarts 31 de maig vam tenir la primera de la segona ronda de trobades amb la cap de llista de la CUP a l’Ajuntament, María José Lecha, que va venir acompanyada de Cati Esteva i Paco Priego, membres de la CUP del districte Sants-Montjuïc, a qui ja coneixíem.

Lecha turó

La trobada, emmarcada dins la ronda de Contactes 2.0, va ser més que profitosa i esperançadora. Després de la nostra ja més que habitual passejada pels carrers del Turó, vam mantenir una reunió posterior on, com sempre, vam explicar les mancances i deficiències que tenim al nostre petit barri, així com també la problemàtica que ens afecta des de fa uns 40 anys.

María José Lecha va estar prenent testimoni fotogràfic de tot allò que l’anavem explicant, així com del plafó info-participatiu. Ens va fer moltes preguntes al respecte de la problemàtica i ens va explicitar el seu suport a la nostra lluita, tant per a la desafectació com pel que fa a millores del barri, les quals va estar d’acord en que eren necessàries i urgents.

Lecha plafó 4

Lecha va destacar la necessitat de conservar barris com el nostre, de gent treballadora, donat que juguen un paper important dins la història de la nostra ciutat.

Posteriorment a la passejada, vam anar a l’Esplai Turons, on vam poder mantenir una petita reunió parlant sobre plànols i d’aspectes més tècnics. Lecha ens va oferir la possibilitat d’una trobada posterior on tractaríem el tema d’intentar modificar el PGM, on els experts en urbanisme de la CUP estudiarien la possibilitat de tal modificació.

La representant de la CUP a l’Ajuntament es va mostrar durant tota la trobada molt sensible amb el tema, escoltant-nos i posicionant-se al nostre costat, donat que va entendre perfectament que el Turó de la Font de la Guatlla necessita inversió municipal per a fer millores, ja que va poder comprobar amb els seus propis ulls l’estat d’abandonament general que presenta.

A més a més, i com a novetat, hem encetat la #TuróPregunta. És una iniciativa en forma de pregunta que volem fer a totes i tots els representants de l’Ajuntament i que enregistrarem i mostrarem en aquest web així com també als nostres comptes de Twitter i Youtube.

La pregunta és senzilla, però no deixa lloc a dubtes: “Quina creus que ha de ser la solució pel Turó?“. Així doncs, aquí teniu la primera resposta a la #TuróPregunta, la de María José Lecha:

Per la nostra banda, seguim i seguirem treballant fins al final, fins que Salvem el Turó, fins que aconseguim millorar el barri i fins que cadascuna de les veïnes que aquí vivim puguem quedar-nos a casa nostra.

Salvem el Turó!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s