Trobada amb l’Assemblea de Sants en Comú

El passat dilluns 23 de maig vam visitar l’Assemblea de Sants en Comú, el grup de Barcelona en Comú del barri de Sants-Hostafrancs-La Bordeta-Badal i, per extensió, Font de la Guatlla. Ens van convidar a participar en la seva Assemblea ordinària quinzenal, al Centre Social de Sants, al carrer Olzinelles 30.

CSS

Ens van donar la oportunitat d’explicar la situació i la problemàtica del Turó i així ho vam fer, sobrepassant el temps que teníem assignat. Vam poder explicar el problema que suposa viure en una vivenda afectada i en un barri abandonat. També vam analitzar el famós PERI, on vam coincidir que no compleix amb les necessitats de la ciutat de l’any 2016. Vam explicar les demandes de l’Associació i els passos que hem donat fins ara.

Per acabar, teníem dues demandes per l’Assemblea de BComú a Sants: d’una banda, que ens visitessin al Turó, cosa que van acceptar instanàniament, ja estem buscant dates! I d’altra banda, vam demanar que assumissin la problemàtica del Turó com a pròpia de l’Assemblea, cosa que va ser aprovada de manera unànim.

Ass1

Per tant, a partir d’ara l’Assemblea de Sants en Comú farà seguiment d’aquest assumpte, cosa que celebrem i agraïm molt sincerament.

Després, vàries intervencions d’alguns dels activistes i consellers del Districte van iniciar un ric debat, on es va fer palesa la necessitat de buscar una solució de justícia pel Turó i on també es van contraposar les complicacions del camí que tenim per davant.

Des de l’Associació d’Afectats som molt conscients de la dificultat del que tenim entre mans. No serà senzill, però és possible! Si sí és possible, lluitarem perquè sigui així.

Ass 2

Volem agraïr d’una forma molt especial l’excel·lent acollida que vam tenir a l’Assemblea de Sants en Comú i els compromisos que es van adquirir. Esperem que aquesta força arribi a la institució i l’Ajuntament aposti decididament per canviar el PERI, per desafectar les vivendes i per dignificar el Turó!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s