El plafó info-participatiu del Turó

Des de l’Associació d’afectats pel PERI del Turó de la Font de la Guatlla hem cregut molt convenient i necessari fer un plafó informatiu i participatiu per a que les veïnes i veïns estiguin informats. Però no només volem que la informació circuli, sinó que, a més a més, creiem bàsica la participació de totes i tots els que vivim al Turó a l’hora de fer propostes.

Així doncs, el plafó informatiu i participatiu inclou el calendari de reunions de l’Associació, amb els dies i les hores marcades en quant a reunions de tot tipus es refereix, per a que totes les veïnes sapiguem què s’està coent. També hem inclòs el Dossier de millores pel barri que l’Associació va elaborar, així com un recull de tot el que s’ha fet fins a dia d’avui i fotografies de les activitats i reunions realitzades.

plafó

Per altra banda, de forma complementària i com no podia ser d’altra manera, hem inclòs un full de propostes, idees suggerències i opinions per tal que totes les persones que vivim al Turó puguem participar i dir la nostra. És per tant, una altra eina de comunicació “interna”, primordial. D’aquesta manera veiem acomplert l’objectiu d’haver fet aquest petit plafó info-participatiu: agilitzar la comunicació entre totes nosaltres.

El plafó està situat al carrer de Pas de Valls i és visible moltes hores cada dia, gràcies a la col.laboració del veí que el custòdia i despenja quan amenaça pluja.

lecha plafó 2De forma complementària, hem parlat amb els veïns i veïnes per i la resposta al plafó ha estat més que positiva. Ens han dit que és necessari que totes estiguem informades i que puguem saber què passa, quines reunions s’han fet, que es puguin proposar noves activitats a fer o simplement poder llegir el Dossier de millores tranquil·lament per a, potser, afegir més punts.

La idea del plafó és complementar de manera analògica tot el que fem des d’aquest web i des del compte de Twitter de l’Associació, per tal de facilitar la incorporació a les activitats de totes les veïnes i poder vèncer l’escletxa digital i d’aquesta manera que tothom pugui participar.

Les veïnes unides som la força del Turó! Seguim avançant!

Un comentario en “El plafó info-participatiu del Turó”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s