Contacte amb la Síndica de Greuges

Des de l’Associació d’Afectats pel PERI del Turó de la Font de la Guatlla creiem oportú posar-nos en contacte amb Assumpció Vilà, Síndica de Greuges de Barcelona, per a exposar-li el nostre cas. Pensem que és una via més a explotar dins el llarg camí que encara ens queda per recórrer. És per això, perquè el camí ha estat llarg (des de 1976 que es va posar en marxa l’afectació), i que ho seguirà sent, que volem posar al corrent de la nostra problemàtica el màxim nombre de persones possible.

Hem contactat amb la Síndica de Greuges a través del correu electrònic que té a disposició la de les persones que viuen o són a la ciutat de Barcelona i tenen algun problema o han patit algun abús. Li hem enviat, a més a més, el dossier que l’Associació d’Afectats pel PERI del Turó de la Font de la Guatlla va elaborar amb les millores que volem pel barri.

La carta enviada és la següent:

Síndica

Aquí podeu descarregar-la en PDF.

Esperem que ben aviat es posi en contacte amb l’Associació per a tractar el problema i la injustícia que portem patint en aquest barri durant 40 anys, i que entre totes, poc a poc, pedra a pedra, @Salvemelturo.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s