Fem un pas més! Iniciem la Ronda de Contactes 2.0

L’associació d’afectats pel PERI del Turó de la Font de la Guatlla hem cregut important fer un pas endavant. Aquest salt el volem dur a terme iniciant una Ronda de Contactes 2.0.

Anteriorment i fins a dia d’avui, ens han visitat tots els grups municipals del Districte Sants-Montjuïc, tant els del govern com els de tots els grups de l’oposició. Han vingut fins aquí, fent la volta pel nostre petit barri, han vist amb els seus propis ulls quina és la situació, i hem vençut. Hem vençut perquè el que hem aconseguit és el primer pas: el compromís verbal per part dels consellers i conselleres i dels grups polítics del nostre districte. Absolutament tots aquells representants polítics que han vingut fins aquí s’han mostrat sensibles amb la problemàtica d’abandonament municipal i disposats a ajudar-nos. I no només això, sinó que alguns d’ells també ens han donat el seu suport explícit per a intentar solucionar l’afectació i per dur a terme les millores que tanta falta fan i han fet durant massa anys.

logo NO AL PERI, 400x400, png

Des de l’Associació d’afectats valorem molt positivament totes les intencions que ens han traslladat. Ara bé, també volem que les paraules es tornin fets. Volem arribar a compromisos en ferm per part de l’administració pública. Volem continuar vivint en el nostre barri en les nostres cases, i per a aconseguir això, la desafectació i dignificació del barri, necessitem voluntat política per part de l’Ajuntament de Barcelona.

És per aquest motiu, perquè ens quedem al Turó, que iniciem en breu una nova ronda de contactes amb els representants de «Casa Gran». Pensem que els representants polítics del nostre Districte han posat els caps de llista en coneixement de la problemàtica del PERI del Turó. No obstant això, volem continuar treballant de la mateixa manera que portem fins al moment. Així doncs, convidem a tots els caps de llista a que ens visitin al Turó

Alfred Bosch, Jaume Collboni, Alberto Fernández Díaz, Maria José Lecha, Carina Mejías i Xavier Trias* esteu convidats al Turó per a comprobar de primera mà la injustícia que s’ha estat duent a terme amb aquest petit incomparable trosset d’història de la nostra ciutat, injustícia que fa 40 anys que dura. I com no pot ser d’altra manera, també convidem a l’Alcaldessa Ada Colau a que faci el mateix.

Us emplacem, doncs, a que vingueu, ens pregunteu, a que parlem de les solucions possibles i, en definitiva, a que entre totes i tots solucionem l’afectació, modifiquem el PERI i millorem el barri.

Avui mateix farem la convocatòria pels següents mitjans:

– Mail amb carta d’invitació als e-mails institucionals disponibles al web de la Ciutat.

– Tweet al compte personal de tots els caps de llista i de l’Alcaldessa.

– Comunicació per email i/o whatsapp amb els consellers de Districte de tots els partits perquè ens ajudin a contactar amb els caps de llista.

Visibilitzarem en aquest mateix post les respostes que anirem tenint.

Volem viure en un barri digne, i per això #SalvemElTuró!

* Ordre alfabètic per cognom.

2 opiniones en “Fem un pas més! Iniciem la Ronda de Contactes 2.0”

Deja un comentario