Reunió tècnica amb ERC a Plaça Sant Jaume

El primer partit polític que s’ha interesat per el nostre problema desde la “Casa Gran”, a Plaça Sant Jaume, va ser Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) convocant al grup d’arquitectes que ens assesoren. L’Associació d’Afectats agraeix aquesta circumstància i espera que la resta de partits facin el mateix prou aviat.

Així doncs, el passat dijous dia 19 de maig, al migdia, vam anar a les oficines del Grup Municipal d’ERC, a l’edifici Nou, entrada per la Plaça de Sant Miquel, a tocar de Sant Jaume.

Era una reunió tècnica, així que van assistir només dos representants de l’Associació d’Afectats, per acompanyar a la representant de l’equip d’arquitectes que assessora a Salvem el Turó. Per part dels republicans ens van rebre dos vells coneguts: la Marta Alonso, consellera de Sants-Montjuïc i en Josep Maria Boronat, tècnic d’urbanisme del Grup Municipal d’ERC.

ERC St Jaume

En la reunió vam posar el comú els diferents camins que estem recorrent en aquest procés i vam contrastar les diferents estratègies que podem seguir. Agraïm la bona predisposició i les ganes d’ajudar-nos. Ens tornarem a trobar en aquest camí que tot just ha començat.

També vam aprofitar la ocasió per saludar a Jordi Fexas (portaveu d’ERC a Sants-Montjuïc) i a dos dels Regidors/res a l’Ajuntament: Jordi Corones i Montserrat Benedí. Tots tres ens van saludar amb molta amabilitat i demostrant conèixer la nostra problemàtica, cosa que els valorem. Vam emplaçar-los a visitar-nos al Turó, la qual cosa van acceptar. Es van comprometre en buscar una data per fer aquesta visita, a la que esperem que també acudeixi el cap de llista Alfred Bosch.

Per part de l’Associació, restem a l’espera de trobar una data en les setmanes següents per tal de poder fer aquesta nova trobada. Fins aleshores, seguim treballant, fins que #SalvemElTuró.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s