Trobada amb José Antonio Calleja, del Grup del PP del Districte

Ahir dijous dia 19 de maig, emmarcat dins la Ronda de contactes amb partits polítics del nostre Districte, vam tenir la trobada amb José Antonio Calleja, del grup del Partit Popular.

IMG_20160519_200954

La visita va consistir en el passeig habitual per tots els carrers del Turó, començant com sempre per la Masia de Can Cervera. El representant popular va poder comprovar de primera mà els principals problemes que patim les veïnes i veïns que vivim en vivendes afectades des de fa 40 anys.

També vam poder explicar i mostrar-li les moltes deficiències, (a pesar de les insuficients millores que s’han fet fa dos anys), que hi ha al barri a nivell d’inversió pública, la qual ha estat pràcticament inexistent durant tot aquest període.

Un cop acabada la visita, vam continuar parlant no només de les problemàtiques més evidents que tenim, sinó també del que suposa, per a tots els veïns i veïnes que vivim aquí, patir la degradació consentida per part de l’administració pública des de fa 40 anys i que, malauradament, encara dura i és ben palesa: l’afectació, el silenci administratiu en diverses ocasions, les problemàtiques legals de millora de les vivendes o l’abandonament de l’Ajuntament, entre d’altres. Aspectes que el representant del grup polític popular va destacar i comprendre.

Calleja ens va parlar d’altres casos similars de barris, de les desafectacions fetes en el passat a d’altres llocs i també del Pla de Barris. Per altra banda, ens va comunicar la seva intenció per col·laborar en trobar una solució consensuada, fer pressió i explicar la problemàtica del Turó al seu grup polític i als representants de l’Ajuntament, fet que agraïm, donat que va estar d’acord en què l’important és la voluntat política.

Volem destacar la bona disposició i el bon coneixement del cas del Turó de la Font de la Guatlla, així com també la disponibilitat per fer arribar el cas al grup municipal de l’Ajuntament.

Amb voluntat i força desafectem el Turó!

Seguim treballant!

Un comentario en “Trobada amb José Antonio Calleja, del Grup del PP del Districte”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s