Pregunta a l’Audiència Pública del Govern Sants-Montjuïc

Els veïns del Turó de la Font de la Guatlla hem pogut traslladar de forma oficial la nostra campanya per salvar el barri al Govern de Sants-Montjuïc. Si en les darreres setmanes ens havíem anat reunint a títol individual amb tots els representants de les forces polítiques el Districte, aquesta vegada ens vam poder adreçar públicament al Govern de Sants-Montjuïc durant l’Audiència Pública que es va celebrar el passat 12 de maig.

El representant de l’Associació d’Afectats pel PERI del Turó de la Font de la Guatlla va exposar als Consellers de Districte i a la resta d’assistents a l’acte la problemàtica que viu el barri des de fa dècades, i a la qual han contribuït els diferents governs de la ciutat davant la seva passivitat cap al Pla urbanístic projectat i a les inversions que mai s’hi han dut a terme.

peri

Davant la pregunta de l’Associació (veure vídeo), el Regidor del Districte Sants-Montjuïc, Jaume Asens, responia als veïns (veure vídeo) que “una de les prioritats d’aquest govern és fer una inversió per la gestió del PERI”, podent donar a entendre que l’Ajuntament tenia el convenciment d’executar el Pla. A continuació, i davant de la voluntat clara i rotunda expressada pels veïns, Asens afirmava que es poden estudiar alternatives dins del que permeti la legislació.

És el que esperem d’aquest Ajuntament: que explori totes les alternatives i busqui una solució actual i consensuada amb els veïns i les veïnes que vivim al Turó. No és demanar massa.

Us deixem a continuació amb els vídeos. Pregunta:

 

Resposta de Jaume Asens, Regidor del Districte:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s