Reunió amb els Consellers del Districte

El passat dia 11 ens vam reunir a l’Esplai Turons amb Maria Riba (consellera d’Urbanisme de Sants-Montjuïc) i amb Domingo Alonso (conseller de barri de Font de la Guatlla), ambós de Barcelona en Comú.

Degut a unes declaracions a Sants 3 Ràdio d’Esther Pérez (portantveu del Govern del Districte, també de Barcelona en Comú), estavem nerviosos per com aniria la reunió.

CiMcEVvWEAQ_BDa

Però la reunió va anar bé. En primer lloc, perquè van poder assistir molts veïns i veïnes i en segon lloc, perquè els Consellers ens portaven bones noticies:

– Volien constatar que una gran majoria dels veïns i veïnes del Turó hi volem seguir vivint, a les nostres cases. Cosa que ara ja si, va quedar completament aclarit.

– Un cop sabut això, ens van oferir la seva ajuda per buscar totes les possibilitats per poder arribar a una solució consensuada amb els veïns i veïnes, cosa que celebrem.

– Ens van aclarir que serà un procés complexe, dificil i llarg, però des de l’Associació d’Afectats, estem disposats a assumir el repte. Tenim energia i ganes!

Per tal de seguir treballant, ens vam emplaçar per una reunió tècnica durant la setmana del dia 23, on assistirien altre cop els consellers, tècnics del districte, els equips d’arquitectes que ens assessoren, d’altres arquitectes encarregats de altres desafectacions a la ciutat (Satalia, Sant Andreu, Plus Ultra). L’objectiu d’aquesta reunió serà la valoració de les diferents vies d’actuació a nivel legal i/o arquitectònic. Donarem complida informació d’aquesta reunió al web.

CiNPEf9WkAEwlvc (1)

D’altra banda, un altre compromís que van adquirir els dos consellers va ser la rectificació pública de la consellera portantveu respecte el tema del Turó, cosa que seguim esperant i que confiem que arribi ben aviat.

El camí és llarg i complicat, però comencem a avançar, és la única manera d’arribar a bon port. Anem a bon pas i mica en mica, ens apropem al objectiu final: #SalvemElTuró!

Un comentario en “Reunió amb els Consellers del Districte”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s