El compromís del PSC Sants-Montjuïc amb el Turó

Dins de la ronda de trobades amb els representants de les diferents forces polítiques amb representació al Districte de Sants-Montjuïc, fa uns dies vam rebre la visita del representant del PSC, Albert Deusedes. Després de conèixer de primera mà la problemàtica a la qual s’enfronten els veïns del Turó, el Conseller del Districte pels socialistes es comprometia a intentar incloure al PAD (Programa d’Actuació del Districte) 13 de les 22 mesures que recull el dossier de reivindicacions elaborat per membres de l’Associació.

Aixi mateix, ens alegra comprovar que aquest mateix compromís s’ha refermat públicament durant el Ple del Districte de Sants Montjuïc celebrat el dia 5 de maig:

twitterPSC

Aquestes són les mesures que el representant del PSC veuria “perfectament compatibles” amb les propostes del partit al nou PAD:

1/ Rehabilitar la font d’aigua situada a la confluència dels carrers Dàlia amb Gessamí, a tocar de la parada del Bus Turístic davant del Poble Espanyol.

1

2/ Convertir les places d’aparcament del Carrer de la Dàlia en Àrea Verda.

2

8/ Neteja i ordenació del jardí situat al tram superior del Carrer del Crisantem, entre les escales i els habitatges.

8

9/ Solucionar els problemes d’incivisme causats per l’oci nocturn al Poble Espanyol. El consum d’alcohol als espais públics i els residus que aquesta activitat genera, juntament amb les defecacions i orins a les escales i carrers de la Begònia, Gessamí, Hortènsia, Crisantem, Guatlla i Dàlia, són escenes habituals cada setmana. La instal·lació de serveis públics per a aquests usuaris i d’altres que visiten la muntanya de Montjuïc podrien solucionar part d’aquest problema.

10/ Col·locar papereres al barri per reduir el llençament de residus al carrer. Actualment només n’hi ha una al parc infantil.

11/ Instal·lació d’una escala mecànica des del Carrer Chopin fins al Carrer de la Dàlia, que donaria servei tant als veïns amb problemes de mobilitat (gent gran i minusvàlids) com als visitants del Poble Espanyol.

12/ Eliminar el pal de fusta de subministrament elèctric. Actualment es troba en desús i obstaculitza el trànsit de persones per les escales del carrer de la Begònia.

12

14/ Instal·lació d’un font d’aigua potable al parc infantil del Turó.

16/ Delimitar els marges del parc infantil, actualment difusos, amb la instal·lació d’embornals per filtrar l’aigua cada vegada que plou. Actualment la sorra cau cap a l’escala i el paviment lliscant és perillós.

18/ Neteja i millora dels terrenys que hi ha entre el Carrer del Gessamí, el parc infantil i els horts urbans. Un espai abandonat totalment des que es van enderrocar els antics habitatges del Turó.

18

20/ Reparar el fanal del Carrer de Chopin (al peu de les escales), i al mateix temps estudiar si s’ha de podar l’arbre que hi ha al costat.

20

21/ Solucionar l’estat actual de l’antiga caseta de FECSA. Es tracta d’una font de problemes i se n’hauria d’estudiar l’enderrocament o ús com a WC públic.

21

22/ L’estat general del manteniment pel que fa a neteja i jardineria de l’espai públic és molt deficient. Se n’hauria de revisar la periodicitat i comprovar-ne el seu compliment.

22

Amb tot, confiem que el Partit dels Socialistes refermi el seu compromís amb els veïns del Turó i finalment aconsegueixi incorporar aquest seguit de millores en el PAD del districte Sants-Montjuïc.

Farem seguiment d’aquestes 13 mesures a Twitter amb el hashtag següent: #13delPSCalTuró.

2 comentarios en “El compromís del PSC Sants-Montjuïc amb el Turó”

  1. Parece que por fin se “comprometen” a una serie de acciones mínimas que cualquier ciudad urbanizada tiene desde los años 70, la calle Pas de Valls seguirá teniendo esos accesos peligrosos donde tantos vecinos hemos caído y necesitamos el acondicionamiento cosa que empeoró con la última actuación de vados en la calle Guatlla, no hay ni siquiera un pavimento de ciudad un placer de hormigón hace de pavimento provisional, cuando llueve es un río, solo hay una alcantarilla al final de la calle para desaguar,…

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s