Trobada amb ERC

La Ronda de contactes amb partits polítics del Districte de Sants-Montjuïc va acabar el dimecres 4 de maig, amb la reunió que vam mantenir amb Esquerra Republicana de Catalunya.

En aquesta ocasió, ens van visitar dues persones. D’una banda, la Marta Alonso, consellera del Districte i de l’altra en Josep Maria Boronat, assessor d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona per temes d’urbanisme.

ERC

La visita va consistir en el passeig habitual per tots els carrers del Turó, explicant els principals problemes que patim els que vivim en vivendes afectades des de fa 40 anys. També vam poder mostrar les moltes deficiències del barri a nivell d’inversió pública, que ha estat pràcticament inexistent durant tot aquest període.

Volem agraïr molt especialment la bona disposició dels dos visitants i destacar la molta preparació i feina feta abans de la reunió. Ens van sorprendre amb un molt bon coneixement del cas i amb diversos plànols de la zona i de les diferents èpoques i fases d’afectació. Bona feina!

ERC es va comprometre a recolzar la causa dels Afectats del Turó i elevar-la a les instàncies que calgués, arribant a “Casa Gran” en cas de ser necessari. Ens van convidar a seguir els passos que tenim previstos, pero ens van deixar clar que podem comptar amb la seva ajuda per reclamar una solució justa pels veïns i veïnes del Turó. Acceptem encantats el seu compromís… ara toca complir-lo!

Destacar també que vam tenir la visita d’Angel Rabaneda, el fotògraf de Sants 3 Ràdio que ens va fer un reportatge fantàstic i ens va animar la tarda amb la seva alegria i amabilitat. L’endemà de la reunió seria l’estrena de l’Associació d’Afectats als mitjans de comunicació, amb una entrevista al medi esmentat.

Angel

I amb aquesta visita tanquem aquest primer cicle de visites de Grups Polítics del Disctricte al Turó. Tots els grups, excepte un, ens han contestat i visitat amb molta amabilitat, cosa que agraïm. En els propers dies farem un post de balanç d’aquest cicle de reunions.

La lluita continua, cada cop som més. ERC, comprometeu-vos amb la desafectació i #SalvemElTuró!

2 comentarios en “Trobada amb ERC”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s