Trobada amb Convergència (CDC) al Turó

El passat divendres 29 d’abril a les 19h va ser el torn de Convergència, i ens va visitar la seva consellera adscrita al barri de Font de la Guatlla: Georgina Lázaro.

El punt de trobada va ser l’habitual, Casa Cervera, de totes les cases afectades, la que està més baixa al Turó, tot just a la falda. Des d’allà vam fer el passeig que ja hem establert com oficial: pujada pel carrer Guatlla, entrada a Pas de Valls, baixada fins als jardins, pujada pel carrer Hortènsia, Gessamí fins a Dàlia i baixada per les escales altre cop fins a Pas de Valls on tanquem la visita.

CDC

Com en reunions anteriors vam poder exposar a la Consellera la situació precària en la que vivim des de fa dècades. Georgina va poder copsar com la falta d’inversió pública al Turó és alarmant i va poder sentir vivències personals dels que vivim al barri. Creiem que va comprendre de primera mà el que pot significar viure en una vivenda afectada durant cinc generacions.

També vam tenir l’oportunitat d’entrar a l’actual seu de l’Esplai Turons, l’antiga Casa Okupa de Dàlia 14, on ja fa més d’un any aquest esplai hi té el local. L’Associació d’Afectats recolza la presència d’aquesta entitat al Turó i en les demandes de l’Associació també hi figura com un punt important una solució digna i urgent per l’Esplai Turons.

Turons CDC

Georgina Làzaro es va comprometre a ajudar-nos, cosa que celebrem. El seu compromís va ser portar el cas del Turó fins a la Casa Gran, com hem descobert que es coneix a l’Ajuntament de Barcelona (Plaça Sant Jaume) en els cercles polítics de la ciutat.

L’assumpte del Turó és un problema del Districte de Sants – Montjuïc, però també n’és de tota la Ciutat. Per això celebrem que Georgina, en nom de Convergència Democràtica de Catalunya es comprometi a que les penúries d’aquestes 39 famílies arribin al consistori. La promesa està feta, ara toca complir-la.

Des de l’Associació volem agraïr a Georgina la seva visita i la seva amabilitat. Com sempre, des de l’Associació d’Afectats, animem a la Consellera i a CDC en general a que facin una aposta ferma i decidida per la desafectació. Ajudeu-nos i #SalvemElTuró!

2 comentarios en “Trobada amb Convergència (CDC) al Turó”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s