Trobada amb el PSC al Turó

El passat dia 27 d’abril a les 19h30, va venir a visitar-nos al Turó el representant del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) al Districte de Sants-Montjuïc, Albert Deusedes, que ocupa el càrrec de Conseller del Districte.

La trobada va consistir en un passeig pel Turó on vam tenir la oportunitat de mostrar l’estat del barri, la falta endèmica d’inversions i l’estat general de les vivendes afectades. Vam poder explicar el parer dels associats a l’Associació d’Afectats i vam aclarir la nostra postura com a associació: volem quedar-nos al barri, volem les nostres vivendes desafectades.

PSC1

Albert, que en tot moment es va mostrar molt col·laborador, cosa que agraïm sincerament, va copsar els anhels dels veïns i es va comprometre a ajudar-nos en aquest llarg camí que tenim per davant.

També vam tenir temps de parlar sobre el Dossier “SOL·LICITUD DE MILLORES AL TURÓ DE LA FONT DE LA GUATLLA” que alguns veïns vam preparar el desembre passat.

Aquest dossier (disponible en aquest web) contempla 22 mesures concretes de millora del barri. Són mesures necessàries i urgents que creiem que cal aplicar.

Albert Deusedes, en nom del PSC del Districte es va comprometre amb nosaltres al següent. Cito, amb el seu permís i consentiment, textualment:

– “Les actuacions que són o poden ser perfectament compatibles i realitzables són els punts 1, 2, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 16, 18, 20, 21 i 22. Aquests 13 punts ens comprometem a que formin part de les propostes del PSC Sants-Montjuïc per incloure al PAD del Districte.”

– “Sense una prèvia desafecció i per tant un nou pla urbanísitc , creiem que no és prioritari ni viable realitzar els punts 3, 4, 5, i 17 parcialment.”

– “Els que creiem que es poden estudiar però que seran més complicats de realitzar al dependre algunes actuacions de privats, empreses o concessions, no depenents exclusiva i directament del Districte són els punts 6, 7, 13, 15 i 19.”

En nom de l’Associació volem agraïr la visita, l’amabilitat i la valentia de comprometre’s públicament a recolzar aquests 13 punts concrets de les nostres sol·licituds.

PSC2

Així mateix, instem al PSC a que en aquesta línia es comprometi fermament en la desafectació de les vivendes i en la finalització del PERI. El PSC va governar la ciutat durant 30 anys, convertint-se en conseqüència en un actor principal en la injustícia que hem patit durant tants anys. És per això que els convidem molt enèrgicament a que col·laborin activament en resoldre aquest problema que han contribuit a causar.

Confiem en que ens ajudin al #SalvemElTuró! Gràcies!

***

Volem també agraïr als molts veïns, veïnes, amics i amigues que van venir a la reunió en algún moment. També a l’Esplai Turons per cedir-nos el seu espai per acabar la reunió.

Recordem a tothom que aquestes reunions que podeu consultar al calendari son obertes i tothom hi és benvingut.

2 comentarios en “Trobada amb el PSC al Turó”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s