Trobada amb CUP Capgirem Barcelona

Com sabeu, hem iniciat una ronda de contactes amb tots els partits polítics del districte.

Ja hem convocat diverses reunions (podeu veure-les totes al calendari) i la primera en celebrar-se va ser amb la CUP – Capgirem Barcelona. A continuació, tal com farem amb totes aquestes reunions, us en fem una petita crònica.

El divendres 22 d’abril a les 18h ens vam trobar amb membres de l’equip de la CUP de Sants-Montjuïc. Concretament, van assistir tres persones: Lluïsa Pahissa (consellera del Districte), Cati Esteve i Paco Priego.

Vam fer una visita per gairebé tots els carrers del Turó: Guatlla, Pas de Valls, Crisantem, Begònia, Gessamí, Hortènsia i Dàlia. En la passejada vam parlar sobre la història del barri, sobre el PERI, sobre l’estat actual de les vivendes, sobre els plans que tenim com a Associació i els vam poder traslladar els neguits i anhels dels veïns que formem part de l’Associació.

També els vam mostrar els dos refugis que tenim al barri.

tweet Després de la passejada, en un ambient ja més distès, ens vam reunir en una de les vivendes del Carrer Pas de Valls. Van ser dues hores molt agradables i profitoses on vam poder intercanviar opinions de primera mà.

Els membres de la CUP ens van encoratjar a seguir amb aquesta lluita i van mostrar el seu suport a les nostres reivindicacions, tant de la millora del barri com de mantenir les nostres vivendes en peu, i desafectades.

IMG-20160422-WA0013

Des de l’Associació d’Afectats volem donar les gràcies als membres de la CUP que ens van visitar en aquesta jornada i els emplacem a que ens acompanyin en aquest llarg camí que tenim per davant.

Gràcies!

5 comentarios en “Trobada amb CUP Capgirem Barcelona”

    1. Hola. El punto de encuentro es siempre el mismo: Can Cervera (C/ Chopin esquina C/ Font Florida). De todas maneras, lo añadimos, tanto en el calendario como en el post donde se detallan todas las reuniones. Saludos!

      Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s