Què hem fet fins ara?

Tot i que la problemàtica del PERI del Turó de la Font de la Guatlla és més antiga que molts de nosaltres, fa relativament poc que sorgeix la idea de l’actual Associació.

Tot i que tenim constància de que en el passat es van realitzar moltes accions al respecte, la idea de l’Associació d’Afectats actual és relativament nova. Arran de re trobar-nos algunes persones i gràcies a l’impuls de l’Associació de Veïns i Veïnes del Carrer Pas de Valls, vam començar a reunir-nos i avaluar possibilitats. No hi ha una data massa concreta, però podem dir que fa aproximadament un any que ens reunim amb assiduïtat. El propòsit d’aquest post és fer una mica de resum de les activitats que hem portat a terme en aquest temps:

– Participació activa en les reunions del Consell de Barri de Font de la Guatlla, on s’ha exposat reiteradament la problemàtica.

– Participació activa en la Comissió de Seguiment del Consell de Barri de la Font de la Guatlla, on s’ha exposar reiteradament la problemàtica i on es va presentar un Dossier de millores urgents a fer al Barri del Turó.

– Reunió amb l’Associació de Veïns i Veïnes de la Font de la Guatlla, de la qual molts membres de l’Associació d’Afectats en formem part molt orgullosament. Es van exposar les intencions de creació de l’Associació i es van buscar els molts punts comuns referents a la problemàtica concreta del PERI del Turó.

– Reunió amb diferents equips d’arquitectes i tècnics per tal d’assessorar-nos sobre els millors passos a seguir.

– Reunions internes on es va decidir formalment constituir l’Associació, es va preparar la documentació per tal de formalitzar-se, i es van preparar les reunions següents: reunió fundacional de l’Associació i reunió de presentació als Consellers del Districte.

Descarrega el Dossier de millores urgents al Turó preparat per alguns membres de l’Associació d’Afectats, fent click aquí.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s